Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
ismerkedünk csak egy JS-el, egy udemy-s oktatáson vagyok túl. Most gyártom az első saját projektet, a logikai rész az ok, de az UI-val most elakadtam.
Röviden: egy szótanuló program, szépen szétszedve 3 kontrollerre (adatok, ui, logika). Eddig js alert-al írta ki, hogy jó e a szó vagy nem. Ezt most lecseréltem egy html kódra (Bootsrap alert). Megjelenik a szöveggel, egy ok gomb van rajta, amit megnyomva eltűnik.
a controller osztályban van egy checkWord metódus, és az meghívja ezt jó vagy rossz válasz esetén is. Amíg egy
alertírta ki ezt, nem volt gond, mert megakadt a végrehajtás, ok gomb megnyomásáig, itt viszont kéri a következő szót.Valami olyasmi kéne, hogy amikor ez info sáv "Ok" gombját megnyomom, akkor eltűnik + plusz ilyenkor ad vissza valami értéket, és a controller osztály addig itt várakozik.
Milyen résznek nézzek utána?
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
nem biztos, hogy ide illik:
valami konyhakész megoldást keresnék olyan javascript kódra, ami csv fájlból gantt diagrammot rajzol. Interneten rengeteg van, van esetleg valakinek jó tapasztalata valami ilyesmivel?
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
igazából egy használatra kész scriptet keresek, hátha valaki tud ilyet ami neki bevállt:
egy sorba egymás mellé kellene 4-5 kis képet (120x160 px kb) megjeleníteni, scrollozzon autómatikusan körbe, és legyen valami nagyítás funkció, ha valamelyikre kattintok. Tud eseleg valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Atazerveztem kicsit a kodot, ugy oldottam meg vegul csak most neztem meg ujra a bs alertet