Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel találgatós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
martonx #6819 üzenetére
Nem igazán válaszoltál a kommentemre sem. Nem trollkodni jöttem, távol áll tőlem. A document.createElementtel volt egy kis félreértésem, nem tudtam eldönteni, hogy az most hogyan is készíti az adott elemet, "tartósra" vagy sem. Ennyi.
Nem olyan, nem állítottam semmit, csak kérdeztem. Az, hogy trollnak titulálsz, nem a feljebb állásod fejezi ki?
Én részemről befejeztem, arra az egyre megkérlek, hogy mondd meg, melyik volt a legutolsó olyan hsz itt, amiért megérte ide benézned. Köszi.
Szerk.: természetesen egy segítő választ várok. Különben nem kérdésként tettem volna fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest