Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunmugli

aktív tag

Sziasztok!

Megismerkedtem egy remek alkalmazással, androidra, ami segít megtanulni javascriptben programozni. Előny pl a legtöbb hasonló célú dokumentummal szemben:
    -ki lehet próbálni a kódot, akár tanulás közben;
    -tanulás közben vannak ellenőrző feladatok, így ha nem értesz valamit, nem enged tovább (de xp-ért cserébe segít);
    -offline is megy;
    -lehet benne versenyezni: választasz egy ellenfelet (aki ugyanúgy tanul, mint te), majd 5 kis példát kell megoldani. Aki többet old meg, az nyer. Kb 30 mp van minden példára, de az nem számít, ki a gyorsabb. Döntetlen esetén plusz kérdések vannak.
    Hátrányok:
    -angol (legalább egyszerűen érthető);
    -"kezdő" szintig van - de szerintem nagyon jó
    -nagyon erőltetem az agyam, de csak arra jutok, hogy csak álló képernyős változata van :DDD

download [link] Persze van más nyelvekből is, meg biztos láttátok már, de szerintem nagyon király. :)

1.) Mi a különbség a == és a === operátorok között?
    2.) Jsfiddle-nél hova és milyen tag-ek kellenek? Bármit csinálok, mindig szól, hogy nem tetszik neki (legalább működik.) A kódot hova kell írni(fel-le)?
    3.) Visual studio code-ban a debug funkciónál miért nyílik meg a lauch.json? És miért csak az ellenőrződik? És mi az? :N

Új hozzászólás Aktív témák