- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Sziasztok!
Megismerkedtem egy remek alkalmazással, androidra, ami segít megtanulni javascriptben programozni. Előny pl a legtöbb hasonló célú dokumentummal szemben:
-ki lehet próbálni a kódot, akár tanulás közben;
-tanulás közben vannak ellenőrző feladatok, így ha nem értesz valamit, nem enged tovább (de xp-ért cserébe segít);
-offline is megy;
-lehet benne versenyezni: választasz egy ellenfelet (aki ugyanúgy tanul, mint te), majd 5 kis példát kell megoldani. Aki többet old meg, az nyer. Kb 30 mp van minden példára, de az nem számít, ki a gyorsabb. Döntetlen esetén plusz kérdések vannak.
Hátrányok:
-angol (legalább egyszerűen érthető);
-"kezdő" szintig van - de szerintem nagyon jó
-nagyon erőltetem az agyam, de csak arra jutok, hogy csak álló képernyős változata vandownload [link] Persze van más nyelvekből is, meg biztos láttátok már, de szerintem nagyon király.
1.) Mi a különbség a
==
és a===
operátorok között?
2.) Jsfiddle-nél hova és milyen tag-ek kellenek? Bármit csinálok, mindig szól, hogy nem tetszik neki (legalább működik.) A kódot hova kell írni(fel-le)?
3.) Visual studio code-ban a debug funkciónál miért nyílik meg a lauch.json? És miért csak az ellenőrződik? És mi az?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest