Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Már működik
Durva, hogy egy ilyen kicsi probléma így bekavart... Múltkor pl azt figyeltem meg, hogy ha lehagyok egy pontosvesszőt, akkor addig lefut a program, de tovább már nem.Ezt az F12-t majd fogom használni, amint rájövök, hogyan kell

Milyen kódolásra kell állítani a szöveget, hogy ne ezt kapjam?:
A megadott szám: 3
A megadott számmal oszthatĂł szmáok összege egytĹ‘l ezerig: 166833Esetleg az előfordulhat, hogy egyes böngészőkben nem fog valami rendesen működni? (Különösen Edge+ARM-es változatok.) Egyenlőre még Notepad++t használok, majd holnaptól ez változni fog

Amennyire láttam, a ++i előbb ad egyet i-hez, és "utána engedi i-t használni", míg az i++ "előbb használja i-t (pl írja ki) és csak utána növeli meg eggyel." i+++ van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Durva, hogy egy ilyen kicsi probléma így bekavart... Múltkor pl azt figyeltem meg, hogy ha lehagyok egy pontosvesszőt, akkor addig lefut a program, de tovább már nem.