Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Már működik
Durva, hogy egy ilyen kicsi probléma így bekavart... Múltkor pl azt figyeltem meg, hogy ha lehagyok egy pontosvesszőt, akkor addig lefut a program, de tovább már nem.Ezt az F12-t majd fogom használni, amint rájövök, hogyan kell

Milyen kódolásra kell állítani a szöveget, hogy ne ezt kapjam?:
A megadott szám: 3
A megadott számmal oszthatĂł szmáok összege egytĹ‘l ezerig: 166833Esetleg az előfordulhat, hogy egyes böngészőkben nem fog valami rendesen működni? (Különösen Edge+ARM-es változatok.) Egyenlőre még Notepad++t használok, majd holnaptól ez változni fog

Amennyire láttam, a ++i előbb ad egyet i-hez, és "utána engedi i-t használni", míg az i++ "előbb használja i-t (pl írja ki) és csak utána növeli meg eggyel." i+++ van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Durva, hogy egy ilyen kicsi probléma így bekavart... Múltkor pl azt figyeltem meg, hogy ha lehagyok egy pontosvesszőt, akkor addig lefut a program, de tovább már nem.