Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Megértelek, a dev környezet kiépítésére sajnálom leginkább az időt. Inkább leülök olvasni, vagy kódolok, minthogy erre menjenek el napjaim. Nekem nem tűnik annyira szélesen támogatottnak ez a sourcemap dolog, de egyelőre még csak firefox-ban néztem meg, elképzelhető, hogy más böngészőkben jobb a helyzet. Az elvet sem pontosan tudom, ami mögötte van, pl hogy lehetséges e több fájlt és azok kódjait betenni egy sourcemap-be, az is kérdés. Jelenleg csak a babelhez meg a minifyolt változathoz kellene, máshoz nemigen, szóval meg tudnám oldani nélküle is. Amit idáig összetákoltam dev környezetnek karmával meg nodejs-el az egész jó, át fogok térni rá a projektjeimnél, fejlettebb, mint amit előtte toltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest