-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Persze egy ideje ismerkedek vele, tisztább, szárazabb érzés a PHP után. PHP kb olyan, mintha a fél karom hiányozna, mert a webszerver kezeli a thread-eket, meg csak szinkron kódot lehet írni vele. (Tudom, hogy van appszerver, meg nagyon próbálják pusholni páran az aszinkron PHP-t, de rajtuk kívül senki nem veszi komolyan.)
Azért a nodejs is gyerek még, nagyon kell neki, hogy stabil támogatás legyen az ES7 async function-ön. Így future-ökkel el lehet bohóckodni, de nem az igazi. Most próbálok egy object stream-hez hasonló belső üzenetküldőt csinálni aszinkron kódoláshoz. Meglátjuk hova jutok vele. Igazából már 1 éve elkezdtem hobbiból, aztán azóta már egyszer újraírtam, és most fogom másodszor is. Tisztul a dolog. Nem tudom mások hogy írnak keretrendszereket, de nekem mindig kell 2-3-4 újraírós ciklus, amitől egyre szebb meg egyszerűbb lesz a kód. Úgy néztem azért másoknál is jellemző, hogy teljesen újraírják őket, pl ext4 vagy nanomsg (ami zeromq2), symfony2, és így tovább. Nagyon ritka, hogy elsőre megtalálja a legjobb megoldást az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topik
- Újabb előzetest kapott a Twisted Metal TV sorozat második szezonja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest