Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ha a VM nem játszik, akkor próbáld meg a docker-t. Az kevesebbet eszik, és ugyanazt tudja. (Még nem foglalkoztam vele, de mások nagyon ajánlják.)
Nekem a projekt mappa külön HDD-n van, az összes projektnek abban van a kódja egy-egy mappában. A felosztásnál nekem most bejön a forrás az src-be a build meg a dist-be, a build task-ek mennek a tasks-be, a tesztek meg a spec-be. A runnerek a project root-ban vannak. Nagyjából ennyi a történet. Ha csapat van, akkor még bejön a képbe a CI szerver, a kódokat ott kell integrálni, aztán tesztelni és release-elni. Ha nincs csapat, akkor én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, letesztelem itthon, aztán kitolom a release script-el. Egyedül a rollback hiánya, ami aggasztó ilyenkor, de magabiztos vagyok.
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.Én nem tudnám megszokni, hogy több oprendszert használok fejlesztésre. Most váltok majd linux-ra win7-ről, teszteltem egy csomót. De hogy ide-oda váltsak az oprendszerek között meg rebootoljak, amikor egy projekthez akarok nyúlni, az kizárt. Akkor már jobb a VM vagy a docker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.