- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Magával a nyelvvel csak annyi, hogy xarból nem lehet várat építeni. A PHP4 kb olyan volt, mint a js-ben a típusellenőrzés. Azóta rátákoltak a tetejére egy oop réteget, kb. ennyi történt. Ugyanúgy szinkron, nem lehet aszinkron kódot írni benne, sem többszálút. Általában aztán az van, hogy az ügyfél kiválasztja magának a legolcsóbb tárhelyet, megveszi, kattintgat párat joomlában, vagy hasonló CMS-ben, aztán rájön, hogy ehhez nem ért, és akkor fejlesszek neki PHP-ben LAMP-ra valamit, feléből mennyit engedek alapon. A másik lehetőség ugyanez, csak az első versenyző spagetti kódban már félig összegányolta mielőtt belezavarodott a saját kódjába, és feladta, és hát nekem már csak "alig valamit" kell lekódolni. Meguntam ezt az életérzést. Úgy döntöttem, hogy ez így nem vezet sehova. Inkább elméletben képzem magam addig könyvekből, amennyi nekem kell, DDD, BDD, REST, SOLID, meg hasonló betűszavak terén, aztán ezentúl csak saját projekteket csinálok, pénzt meg másból keresek. Ennyi a bajom az egésszel.
Itt a karmás [link]. Egyelőre nem találtam még olyat, amivel jasmine teszteket össze tudok kombinálni babel-el, más dolgom volt. A Jest elvileg jó rá, gyakorlatilag jobb szeretném megoldani először anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő