Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Hát ilyenkor első körben érdemes lenne konzolba kiíratni, hogy mégis mi a browserify({ entries: './resources/assets/js/*.js', debug: true }).transform értéke, ha nem függvény. Gondolom undefined. Ránézésre én azt mondanám, hogy először kellene a babel kódot átalakítani normál js-re, és csak utána átküldeni browserify-on, mert úgy sejtem, hogy a browserify nem tudja feldolgozni a babel kódját. A kód alapján pont fordítva ülsz a lovon. Persze lehet, hogy én tévedek. Browserify-t ma akarom fellőni először gulp-al, karmával meg nightwatch-al egy böngészős projekt tesztelésére. Az utóbbi kettő már ment, de elfelejtettem mióta utoljára használtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest