- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ha van szabadidőd, akkor a helyedben beleolvasnék a "ddd strategic design" részébe egy-két cikknek, könyvnek, ilyesmi, hátha találsz valamit, amit erre az esetre lehet alkalmazni. Rosszul megírt projekteken is lehet vele javítani valamennyit. Azért csodát ez sem tud tenni az eddigiek alapján.
A tesztek nélküli refaktorálás meg nem egy ajánlott dolog. Érdemes lenne legalább 1-2 e2e tesztet beletenni így utólag a main feature-ök tesztelésére, hogy nagyon fontos dolgok ne törjenek el, ha átírtok valamit. Ez azok alapján, amit elmondtál, bármikor megtörténhet, amikor hozzányúltok a kódhoz.
Sajna a legacy-val ez van általában. Egy idő után túl nagy erőfeszítés megjavítani, az ember legszívesebben újraírná az egészet, de azért meg nem fizet senki, mert hát a mostani a rendszer is "jól" működik. A refaktorálásért sem fizetnek, hacsak nem sikerül elmagyarázni nekik, hogy minél többször nyúltok hozzá a kódhoz ilyen formában, annál valószínűbb, hogy széthullik az egész.
Úgy emlékszem, hogy for-in-el próbálkoztam a bejárással, és az Object.defineProperty-nél az enumerable: false eltérően öröklődik az egyes böngészőkben. Valahol nem kerül be bejárásnál a listába az öröklött tulajdonság, valahol meg bekerül. Azt hiszem ugyanígy hibák voltak a setter, getter, congfigurable terén is, de ezt nem mondom biztosra. Küldtem mindegyik major böngészős cégnek bug report-ot, hogy jó lenne közös nevezőre jutni ezzel kapcsolatban, de egyik sem reagált, úgyhogy én inkább nem használom többet azt a függvényt meg a for-in-t bejárásra (kivéve config objecteknél, meg 1-2 helyen). Sugar syntax-hoz kellett volna csak, megoldottam másképp, úgyhogy nem lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest