- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
A következőben szeretnék tőletek egy kis iránymutatást kérni.
Egy olyan "weboldalra" lenne szükség, amit 99%-ban mobilról vagy tabletről használnának. Nálunk jelenleg, válogatás nélkül, mindent drupallal oldanak meg, amit Zurb Foundation-el alakítok mobil készre. Általában ennyi elég is, de jelen esetben úgy érzem, hogy nem a legjobb megoldás.
Véleményem szerint remek választás lenne a Foundation for Apps keretrendszer használata és a drupal csak a backend részét töltené be, ami JSON adatokat küld, tehát utóbbi tényleg csak tartalomkezelésre lenne használva, míg előbbinek csak meg kell jelenítenie azt.A gondom az, hogy eddig nem dolgoztam még ilyen formában sem javascriptel, sem JSON adattal. Nem tudom, hogy hogyan lehetne a kettőt összehozni.
Egyrészt nektek erről mi a véleményetek, másrészről pedig találkoztatok-e ilyen vagy ilyesmi párosítással? Én sajnos elbuktam a google teszten és nem is tudom, hogy merre induljak, hogy ez működjön, így ha jó az ötlet, akkor szükségem lenne egy pár kulcsszóra, vagy jó tutorialra, amin el tudnék indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest