Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
A következőben szeretnék tőletek egy kis iránymutatást kérni.
Egy olyan "weboldalra" lenne szükség, amit 99%-ban mobilról vagy tabletről használnának. Nálunk jelenleg, válogatás nélkül, mindent drupallal oldanak meg, amit Zurb Foundation-el alakítok mobil készre. Általában ennyi elég is, de jelen esetben úgy érzem, hogy nem a legjobb megoldás.
Véleményem szerint remek választás lenne a Foundation for Apps keretrendszer használata és a drupal csak a backend részét töltené be, ami JSON adatokat küld, tehát utóbbi tényleg csak tartalomkezelésre lenne használva, míg előbbinek csak meg kell jelenítenie azt.A gondom az, hogy eddig nem dolgoztam még ilyen formában sem javascriptel, sem JSON adattal. Nem tudom, hogy hogyan lehetne a kettőt összehozni.
Egyrészt nektek erről mi a véleményetek, másrészről pedig találkoztatok-e ilyen vagy ilyesmi párosítással? Én sajnos elbuktam a google teszten és nem is tudom, hogy merre induljak, hogy ez működjön, így ha jó az ötlet, akkor szükségem lenne egy pár kulcsszóra, vagy jó tutorialra, amin el tudnék indulni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest