- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- E-book olvasók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
A következőben szeretnék tőletek egy kis iránymutatást kérni.
Egy olyan "weboldalra" lenne szükség, amit 99%-ban mobilról vagy tabletről használnának. Nálunk jelenleg, válogatás nélkül, mindent drupallal oldanak meg, amit Zurb Foundation-el alakítok mobil készre. Általában ennyi elég is, de jelen esetben úgy érzem, hogy nem a legjobb megoldás.
Véleményem szerint remek választás lenne a Foundation for Apps keretrendszer használata és a drupal csak a backend részét töltené be, ami JSON adatokat küld, tehát utóbbi tényleg csak tartalomkezelésre lenne használva, míg előbbinek csak meg kell jelenítenie azt.A gondom az, hogy eddig nem dolgoztam még ilyen formában sem javascriptel, sem JSON adattal. Nem tudom, hogy hogyan lehetne a kettőt összehozni.
Egyrészt nektek erről mi a véleményetek, másrészről pedig találkoztatok-e ilyen vagy ilyesmi párosítással? Én sajnos elbuktam a google teszten és nem is tudom, hogy merre induljak, hogy ez működjön, így ha jó az ötlet, akkor szükségem lenne egy pár kulcsszóra, vagy jó tutorialra, amin el tudnék indulni.

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Synology NAS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest