- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
inf3rno #5411 üzenetére
"amíg a böngészők nem támogatják es6-ot"
Szerintem ez téves hozzá állás. Olyan szempontból, hogy ebben a szakmában nem árt, ha naprakész az ember. A teljes ES6 támogatásra még várni kell, illetve az visszafelé nem tudom hogyan fog működni, ezzel pedig a régebbi böngészőkre is tudod használni az ES6 fícsöröket.
Én a fentebb említett hobbi projekt keretein belül pont a browserifyt, babelt és reactot próbálgatom.
(#5412) martonx: ES7 pár funkciója még kísérleti fázisban van a Babelben. ES6 (ES2015) most kezd divatba jönni, a hype vonat már elhagyta az állomást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest