Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Plazma TV topic
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem mondanám, hogy nem követem a fejleményeket, legalábbis es-el kapcsolatban tisztában vagyok az újdonságokkal. ES7-nél az Object.observe a legfontosabb dolog, de ahogy nézem egyelőre csak a chrome alapú dolgok támogatják. Azon kívül még érdekes az async functions, amit böngészők még nem támogatnak, de babel és traceur igen. Próbálgasd azt, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fekszik majd neked. Ajax-al kapcsolatban úgyis async dolgokról kérdeztél. Elvileg ez az es7-es feature a megoldás a velük kapcsolatos minden problémára, ha nagyon optimisták vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest