Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Kedves Hölgyek, Urak
stb! Kedves Fórumtársak!Szóval... Csináltam slice14-el egy Taskeres (ez egy androidos automatizálóapp) xml parsert, aminek feladata leszedni wunderground APIról az aktuális időjárási adatokat.
Kicsit a cucc hosszú lett és elég lassan fut le, ezért elhatároztuk, hogy megcsináljuk JS-ben. (Úgy nézzetek rám, hogy soha nem volt még dolgom JS-el, kivétel egy weboldal és kuka vagyok belőle...
kb annyit tudok róla, hogy nem objektumorientált nyelv...
)
Na, szóval elkezdtem a cuccot, de már az elején elakadtam.
Ez a kód:
var Weather = readFile('/sdcard/Tasker/temp/weather.json');
setGlobal('%Weather',Weather);
var Napfelkel1 = Weather.split('sun_phase.sunrise.hour');
setGlobal('%Napfelkel1',Napfelkel1);Elősször is a readFile mögötti json tartalmazza az adatokat. ([link])
A setGlobal azért kell, hogy a változó bekerüljön a Tasker listájába
Eddig minden szuper
és itt akadtam el:
var Napfelkel1 = Weather.split('sun_phase.sunrise.hour');
setGlobal('%Napfelkel1',Napfelkel1);Valamiért az kerül a %Napfelkel1-be és a Napfelkel1-be, hogy undefined.
Szerintetek mit rontok el?
Egyáltalán hogyan kell splittelni, vagy kiszűrni az adatot a moon_phase-n és sunrise-on belüli hour-ból?
Ui.: Bocs, ha off, mert Tasker...
Előre is köszönök minden segítséget/tippet/ötletet!
MrDini
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest