Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #5195 üzenetére
Köszönöm a választ. Megpróbáltam a jsFiddle-t, a CodePen-t és a Plnkr.co-t is, de egyiken sem tudom megmutatni a problémámat.
A jsFiddle-re feltöltöttem a külső anyagokat (css, js, html fájlok), de nem hajtja végre a feladatot (hiába kattintok az IDE feliratra, nem hajtja végre), egyébként itt a link hozzá.
A CodePen annyival előrébb van, hogy végrehajtja a feladatot, tehát rákattintva az IDE feliratra megjeleni egy új oldal tartalma, de nem Modal Window-ként mutatja meg, itt a link hozzá.
Ezért, végelkeseredésemben összecsomagoltam egy 9k fájlba és így osztottam meg.Itthon, ha szerkesztem Bracket-ben, akkor Google böngészőben végrehajtja a feladatot. Feltöltöttem egy szerverre, azon nézve szintén végrehajtódik az IDE feliratra való kattintás. Viszont simán Total Commanderből indítva a html-t nem hajtódik végre a böngészőkben, egyedül az Internet Explorer-ben, ha engedélyezem az aktív tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest