Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Szia!
Valóban felesleges volt a nekiesés, mert én is csak egy ismerősömnek szerettem volna segíteni és PH fórum más topicjaiban jelen lévő segítőkészséget feltételezve tettem fel a kérdést.
Nem vagyok javascript programozó, aki ki szeretné töltetni ezeket az 1000 éves teszteket pár diákjával szintén nem javascript programozó és nagy valószínűséggel pár gagyi teszt kitöltéséért senki sem fog megtanulni programozni, de bizonyára vannak olyan emberek akik csak mert egyszer repülni szeretnének pilóta vizsgát tesznek.
Nyilván nem szeretném hozzáértő emberek idejét lopni, ezért tettem fel a kérdést, hogy valami vállalható összeg és idő ráfordítás árán meg tudná-e nézni valaki...
Minden esetre köszönöm az építő jellegű hozzászólást, a kérdésemet egy kedves fórumtársatok megválaszolta, úgyhogy a továbbiakban igyekszem nem szakmaiatlankodni a topicodban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Windows 11
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest