Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ez egy remek indikátora annak, hogy az adatforrásod nem fain. Nem utólag kéne kitalálnod, hogy egy fulltext mezőnek melyik része a gyártó, és hol kezdődik a termék...
Legalábbis semmiképp se a JS kódnak, hanem valami köztes résznek amivel a JS kommunikál.
Nade persze azzal kell főzni, ami van. Nekem is volt már ilyen bemenetem (autótípusok, pl. FIAT BRAVA xxxx yyyy... és ebből a FIAT-ot kellett leválogatnom). Végülis ez ugyanaz, de én shortcutot találtam hozzá: az első szót leveszem, a kéttagú neveket meg kontansként eltettem és kivételként kezelem. A hasznaltauto.hu jó forrás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest