Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Sziasztok,
A múltkor kérdeztem hasonlót, ezúttal pontosítanék:
Meg lehet valósítani Javascript+AJAX-al egy olyan működést, hogy egy weboldal a szöveg (+ esetleg szöveg közbeni kép) tartalmát pl egy txt file-ból, (nem muszáj .txt-nek lennie, de talán ez a legkézenfekvőbb) vagy egy WYSIWYG editorral szerkesztett html-ből töltse be?
A lényeg az lenne, hogy egyszerű módon a weboldal gazdája tudja módosítani a weboldal információit/tartalmát.
Mivel már adott egy HTML+CSS+JQuery plugin-ekkel teletűzdelt, kialakult megjelenéssel, 'design'-al rendelkező oldal, így jó lenne ha nem kellene teljesen átszabni pl PHP-s alapokra.És ha ez megoldható, akkor az AJAX avagy HTML környékén mégis merre induljak el, melyik téma foglalkozik az ilyen file kezeléssel?
Ahogy nézegettem példákat azt találtam, hogy létezik valami FileAPI a legújabb html leírásban. (ami pl itt található: [link]) és részben ezzel oldják meg a filekezelést.
Arra sajnos nincs most idő, hogy hosszasan belemélyedjek az AJAX rejtelmeibe (bár tudom ezt kellene) ezért is próbáltam elsőre, hogy kész példakódokat nézegetek-elemzek, ám nem találtam pontosan ilyen megvalósítást még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest