Hirdetés
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- MWC 2026: AI-asszisztenssel debütált a TCL TAB A1 Plus
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Te nagyon erőlteted mindenhol ezt a Flash-vonalat...
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Java applettel megoldod, hogy számolja a látogatottságot, klikkeljen, amikor a rendes API-n keresztül nem?
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- LEGO klub
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Használt / Felújított Dynabook Satellite Pro C40-G Intel Core i5-10210U 8 GB RAM 256 GB S
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)