Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Te nagyon erőlteted mindenhol ezt a Flash-vonalat...
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Java applettel megoldod, hogy számolja a látogatottságot, klikkeljen, amikor a rendes API-n keresztül nem?
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Chromecast topic
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)