Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
dehogy komolyak. mondtam már, hogy sok a nulla a titoktartásimban, szóval nem ctrl + c&v-hetek, azaz mindig át kell írni minden változót, id-t,osztálynevet, stb-t, és legegyszerűbb ilyenre írni. tudok én normális neveket adni (csak nem mindig szoktam
)Szóval jött a prog főnök, megnézte, Ő sem tudott mit mondani rá. Ez a kb "ilyen probléma márpedig nincs" kategória. Annyit tudtunk, hogy megkerüljük. Én kineveztem az év problémájának, ha lesz majd időm, valahogy meg szeretném fejteni.
holnap csinálok jsfiddle-t, ma innom kell. ha valamelyik napra inni kell, akkor ez az volt

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)