Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A nevezés megy, csak nem ctrl+c, ctrl+v -zhetek, mert ha meglátja a cégtől vki, h felrakom a forrás részét, akkor nekem végem van, ezért írom át a,b,c-re, mert így egyszerűbb, szóval amúgy ésszel van

Lista sajnos nem jó. (Meg olyat már csináltam, az meg tudom írni
) Az elemek sorrendje mindegy, csak menjen végig az egészen. (igen, kifelejtettem a ...-ot, nem csak az első három kellene)Azért többszöröződnek az elemek, mert minden alkalommal minden .c osztállyal rendelkező elemhez hozzáadod újból a listaelemeket.
tudom, pont az a bajom, azért írtam, hogy nem jó.
én arra gondoltam, hogy "c" helyett a külső div-nek "c"+i-t adok, így mindegyik más lesz, és nem rakja bele a következőket, utána meg ha már jó, akkor átnevezem őket sima "c"-nek. csak ez nekem elég gyalog megoldásnak tűnik, pont azt kérdeztem, hogy van-e erre valami elegáns módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) Az elemek sorrendje mindegy, csak menjen végig az egészen. (igen, kifelejtettem a ...-ot, nem csak az első három kellene)