- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az URL-ben hol van a Fácsénál a session id vagy token?
Egyébként nem tudom, mennyire egyre gondolunk, én arra gondoltam, hogy sok webalkalmazásnál (pl. phpMyAdmin) az URL-ben passzolják át a tokent (pl.: index.php?token=a5f8269f1f04963c0cdc54fd174edc05), és erre alapoznak, de ez a token megszerezhető akár egy refererből is. Itt van még egy jó példa, hogy azért sem biztos, hogy jó, mert ha pl. könyvjelzőzöd az oldalt, és be vagy jelentkezve, a webalkalmazás pedig teljesen a GET-ben átadott tokenre alapoz, és ha más token van megadva, mint ami az aktuális, akkor mondjuk kidob a bejelentkező oldalra.
Amúgy most már elbizonytalanítottál, annyira nem vagyok biztos benne, de ha már így alakult, említhetnél konkrét példákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Formula-1
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest