Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az URL-ben hol van a Fácsénál a session id vagy token?

Egyébként nem tudom, mennyire egyre gondolunk, én arra gondoltam, hogy sok webalkalmazásnál (pl. phpMyAdmin) az URL-ben passzolják át a tokent (pl.: index.php?token=a5f8269f1f04963c0cdc54fd174edc05), és erre alapoznak, de ez a token megszerezhető akár egy refererből is. Itt van még egy jó példa, hogy azért sem biztos, hogy jó, mert ha pl. könyvjelzőzöd az oldalt, és be vagy jelentkezve, a webalkalmazás pedig teljesen a GET-ben átadott tokenre alapoz, és ha más token van megadva, mint ami az aktuális, akkor mondjuk kidob a bejelentkező oldalra.
Amúgy most már elbizonytalanítottál, annyira nem vagyok biztos benne, de ha már így alakult, említhetnél konkrét példákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Bittorrent topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest