Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Meg mert felülről ez jött, hogy így csináljam (és akkor így kell)"
A megrendelőidnek, főnökeidnek a szerencsés kivételtől eltekintve k×rvára fingja nincs arról, hogy egy rosszindulatú támadás hogyan történhet. A fejlesztőnek attól még gondolnia kell a biztonságra, törekedni a rosszindulatú támadások elkerülésére.
Ez egyébként sem zárja ki azt, amit a megrendelőd kért, hogy a felhasználó maradjon bejelentkezve a böngésző bezárása után is (ami egyébként nem egy földtől elrugaszkodott gondolat)... tehát szerintem nem igazán értetted, mire akartunk kilyukadni.
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.