Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mivel már más is megoldotta az applicationök, extensionök listájának megmutatását (nem is meglepő módon), ezért ez ajánlható: [link], tehát sztem nem fogok szarakodni a sajátom tökéletesítésével.
(nem mintha eddig túl sok energiát szántam volna rá)
Bár ez annyival kevesebbet tud, mint az enyém, hogy nincs keresőmezője, amivel szűkíteni lehet az applicationökre, illetve extensionökre. Meg nálam teljesen külön szekcióban vannak a letiltott, ill. engedélyezett applicationök, illetve extensionök.
Meg annyival is kevesebbet tud, mint az enyém, hogy az ikonnál elérhető popupban csak az alkalmazások listáját mutatja, az extensionöket nem, az enyémben meg letiltható már egyből a lenyíló menüből is az extension. Szóval ha valakit még érdekel, még megmutathatom az enyémet is, bár most került bele egy hiba, aminek az okát se időm, se kedvem nem volt kideríteni, de gondolom nem nagy szám kijavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem mintha eddig túl sok energiát szántam volna rá)