Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Végülis igazad van, kissé pongyolán fogalmaztam, ez csak példányosítás után lesz objektum.
Az nem tiszta teljes mértékben, hogy a JS tutorialban felsorolnak JS, Browser és HTML DOM objektumokat. Ez egyik kategóriában sem kerül említésre. Végeredményben jogosan, mivel a többi már létező objektum, ez meg csak egy osztály. De akkor mi ez, hová való? Valamiért a JS tutorial sem említi, csak a tőle gyakorlatilag független AJAX leírás. (legalábbis nem emlékszem, hogy találkoztam volna vele)Van-e pl. más olyan beépített osztály, amit nekem kell példányosítani, ha használni akarom?
Van-e az így létrehozott objektumon kívül más olyan JS objektum, ami a manapság használatos böngészőkben futó JS-ből elérhető, de nem fér bele a JS, Browser, HTML DOM objektumok listájába?Egyáltalán: eddigi olvasmányaim alapján azt sem értem, miért jó, hogy ebből külön példányt kell létrehozni, míg a többi osztályok helyett már kész objektumokat kapunk.
---
Próbálom feltérképezni, hogy kb. miből áll a javascript környezete, ezért érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motoros topic
- Elden Ring
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- VR topik
- CES 2024: tovább javítja a motion blur problémáját a G-Sync Pulsar
- RAM topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer Egér RGB!!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest