Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
x123456
üzenetére
"Van-e pl. más olyan beépített osztály, amit nekem kell példányosítani, ha használni akarom?"
Minden osztalyt peldanyositani kell ha hasznalni akarod, vagy te peldanyositod, vagy a browser peldanyositja neked az oldal betoltesenel."Van-e az így létrehozott objektumon kívül más olyan JS objektum, ami a manapság használatos böngészőkben futó JS-ből elérhető, de nem fér bele a JS, Browser, HTML DOM objektumok listájába?"
Persze, rengeteg 3rd party library van sajat osztalyokkal."Egyáltalán: eddigi olvasmányaim alapján azt sem értem, miért jó, hogy ebből külön példányt kell létrehozni, míg a többi osztályok helyett már kész objektumokat kapunk."
Mint mar mondtam, semmit nem kapsz keszen, mindent peldanyositani kell. Peldaul ha datumokat akarsz hasznalni peldanyositasz egy Date objektumot. Ha regularis kifejezesekre van szukseged akkor egy RegExp-et. etc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest