Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Öröm.
Valahogy úgy csináltam volna, hogy sima HTML-elemként létrehoztam volna a menüpontokat, majd a CSS display:none; tulajdonságával elrejtettem volna, és amikor szükséges (pl. egér fölévitelekor, kattintáskor, stb.), JavaScripttel megváltoztattam volna a stílust display:block;-ra. Vagy akár a CSS :hover pszeudoosztályával is lehet ilyet csinálni, hogy magát a tartalmat változtatod (content tulajdonság), habár ezzel a különböző animációkat nem igazán lehet megoldani, ahhoz ismét JavaScript szükséges, de bármi megoldható.
Talán utóbbi módszerekkel a Google is jobban tudja indexelni a menüpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest