Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok
Remélem jó helyre írom ezt a hozzászólást.
Szeretnék az egyik weblapomhoz egy menüt csinálni, és megtetszett egy fajta menü.
A lényege az, hogy vannak szimbólumok és ha rá állok az egérrel az egyik képre akkor az a kép meg növekszik és ha elérte a maximális méretét akkor meg jelenik a szöveg mellette, hogy mi a menü pont neve, és ha klikkel rá az ember akkor behozza az oldalt. Ha több kép van egymás mellet akkor a képek úgy változnak, méreteződnek ahogy húzom az egeret. Kicsit olyan mint a WindowsVista menüje.
Arra már rá jöttem, hogy a képek kezdő és vég állapota fix kép a többi meg animáció.
Valahogy ezt meg lehet oldani?
Kerestem ilyen JavaScripteket de nem nagyon találtam.
Esetleg valaki tud benne segíteni legalább valami példa Scriptel, hogy mégis lássam mit kell machinálni?Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E14 / 11.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 240 GB SSD - Patriot Burst Elite - 4 db
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest