Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok
Remélem jó helyre írom ezt a hozzászólást.
Szeretnék az egyik weblapomhoz egy menüt csinálni, és megtetszett egy fajta menü.
A lényege az, hogy vannak szimbólumok és ha rá állok az egérrel az egyik képre akkor az a kép meg növekszik és ha elérte a maximális méretét akkor meg jelenik a szöveg mellette, hogy mi a menü pont neve, és ha klikkel rá az ember akkor behozza az oldalt. Ha több kép van egymás mellet akkor a képek úgy változnak, méreteződnek ahogy húzom az egeret. Kicsit olyan mint a WindowsVista menüje.
Arra már rá jöttem, hogy a képek kezdő és vég állapota fix kép a többi meg animáció.
Valahogy ezt meg lehet oldani?
Kerestem ilyen JavaScripteket de nem nagyon találtam.
Esetleg valaki tud benne segíteni legalább valami példa Scriptel, hogy mégis lássam mit kell machinálni?Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest