Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok
Remélem jó helyre írom ezt a hozzászólást.
Szeretnék az egyik weblapomhoz egy menüt csinálni, és megtetszett egy fajta menü.
A lényege az, hogy vannak szimbólumok és ha rá állok az egérrel az egyik képre akkor az a kép meg növekszik és ha elérte a maximális méretét akkor meg jelenik a szöveg mellette, hogy mi a menü pont neve, és ha klikkel rá az ember akkor behozza az oldalt. Ha több kép van egymás mellet akkor a képek úgy változnak, méreteződnek ahogy húzom az egeret. Kicsit olyan mint a WindowsVista menüje.
Arra már rá jöttem, hogy a képek kezdő és vég állapota fix kép a többi meg animáció.
Valahogy ezt meg lehet oldani?
Kerestem ilyen JavaScripteket de nem nagyon találtam.
Esetleg valaki tud benne segíteni legalább valami példa Scriptel, hogy mégis lássam mit kell machinálni?Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest