Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Igen
Konkrétan mi kéne és hogyan? Én csinálnék egy harmadik classot statikus Frame (vagy a megfelelő gyermek tipusú) változókkal, és azoknak példányosításkor megadnám a Frame-ek referenciáját, és akkor el tudod érni az egész csomagból. Mondjuk lehet nem elegáns és még gány is, de első lépésnek jó lesz. Mondjuk lehet szívni hosszabb folyamatok során, hogy nem fog látszani menet közben az eredmény, de az már egy más történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Konkrétan mi kéne és hogyan? Én csinálnék egy harmadik classot statikus Frame (vagy a megfelelő gyermek tipusú) változókkal, és azoknak példányosításkor megadnám a Frame-ek referenciáját, és akkor el tudod érni az egész csomagból. Mondjuk lehet nem elegáns és még gány is, de első lépésnek jó lesz. Mondjuk lehet szívni hosszabb folyamatok során, hogy nem fog látszani menet közben az eredmény, de az már egy más történet.