- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
válasz
eziskamu #2071 üzenetére
Nem, májusra kell, csak egyrészt, ha van időm, majd szeretném bővíteni is. Másrészt magamból kiindulva ha most nem kezdem el, akkor soha...
Gondolkodtam olyan funkción is, hogy címjegyzés import/export. Ezt a biz. Outlook által támogatott wab formátumot kellene kezelnie a proginak. Mondjuk ez még messze van, csak szeretek előre gondolkodni. Azthiszem alaposabban át kell tanulmányozni az apidoc-ot, mert vannak bizonyos dolgok, amiket csak bizonyos osztályokkal lehet megcsinálni. Egyébként érdekes ez az api, nem gondoltam volna, hogy ennyire leegyszerűsíti a dolgom. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a dolgok elméleti működését az apidoc egy büdös szóval nem említi, és úgy globálisan szinte senki. Lehet a leírásból mindenkinek magától érthetődő, hogy hogyan is épül fel az egész rendszer és csak én vagyok gyenge képességű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest