Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Lortech #9628 üzenetére
Köszi, éééés működik az egyik összefüggős táblába adás már, egy @ManyToOne hozzáadásával. Ennyi kellett. De fura, mert a jpa tools entity-tábla generátor megtalálta enélkül is az összefüggéseket (mert FK-zot), és jól generálta a táblákat ehhez.
A factoryt pedig már static singletonosítottam, és az entity manager is entitykezelő (session scoped) osztályonként singleton.
Másik (szintén kapcsolatban lévő) táblánál, mivel nincs ID-nek való egyedi adat, ezért külön int id van definiálva, simán @GeneratedValue.
De először is, egy hibernate_sequence nevű táblát keresve száll el, de a jpa tools sima sequence nevűt generál. Átneveztem, így elindítva már azon száll el, hogy ebben nincs next_val nevű oszlop IDENTITY stratégiával.
Egyik módszer sem működik. Komolyan olyan buta a perzisztenciaréteg, hogy nem tud egy üres táblában mondjuk csak simán 0-val kezdeni, és mindenféle táblák kellenek neki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest