- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Lortech #9359 üzenetére
Ok, hogy OFF topic, de mivel a processing java alapú és nincs külön fórumja, ezért nem találtam más helyet.
Nyilván nem pátyolgatást kértem, azért, hogy nekem jó legyen, hanem kereslet-kínálat alapon egy másik diákot keresek, ahogyan ezt korábban kifejtettem.
A prog.hu-n felraktam álláshirdetés kategóriába is, de senki nem jelentkezett. Itt is van ilyen topic? Megadod a linket?
A magyar ugarra meg azért utaltam, mert csak a magyar ilyen bunkó, hogy nem segíteni akarnak, hanem összefogva belekötnek a másikba és ítélkeznek, ha segítséget mer kérni.
Nem gondolom, hogy itt mindenki minden diplomáját segítség és konzultáció nélkül csinálta meg.
Egyébként ez lesz az ötödik diplomám: közgazdász Bsc, közgazdász Msc, EU szakközgazdász poszt. grad, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító poszt. grad. (német és angol) és most PTI Bsc. Sajnos ezt már csak levelezőn tudom végezni, mert dolgoznom kell és nem tudok egész nap a neten kutakodni a megoldások miatt a 40 órás melom mellett. Elég sokat keresgéltem már, de eddig nem akadtam semmi tökéletesen használhatóra.
A többi tárgy ebben a félévben természetesen 4.0 átlaggal megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged