- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Lortech #9359 üzenetére
Ok, hogy OFF topic, de mivel a processing java alapú és nincs külön fórumja, ezért nem találtam más helyet.
Nyilván nem pátyolgatást kértem, azért, hogy nekem jó legyen, hanem kereslet-kínálat alapon egy másik diákot keresek, ahogyan ezt korábban kifejtettem.
A prog.hu-n felraktam álláshirdetés kategóriába is, de senki nem jelentkezett. Itt is van ilyen topic? Megadod a linket?
A magyar ugarra meg azért utaltam, mert csak a magyar ilyen bunkó, hogy nem segíteni akarnak, hanem összefogva belekötnek a másikba és ítélkeznek, ha segítséget mer kérni.
Nem gondolom, hogy itt mindenki minden diplomáját segítség és konzultáció nélkül csinálta meg.
Egyébként ez lesz az ötödik diplomám: közgazdász Bsc, közgazdász Msc, EU szakközgazdász poszt. grad, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító poszt. grad. (német és angol) és most PTI Bsc. Sajnos ezt már csak levelezőn tudom végezni, mert dolgoznom kell és nem tudok egész nap a neten kutakodni a megoldások miatt a 40 órás melom mellett. Elég sokat keresgéltem már, de eddig nem akadtam semmi tökéletesen használhatóra.
A többi tárgy ebben a félévben természetesen 4.0 átlaggal megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest