- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Lortech
üzenetére
Ok, hogy OFF topic, de mivel a processing java alapú és nincs külön fórumja, ezért nem találtam más helyet.
Nyilván nem pátyolgatást kértem, azért, hogy nekem jó legyen, hanem kereslet-kínálat alapon egy másik diákot keresek, ahogyan ezt korábban kifejtettem.
A prog.hu-n felraktam álláshirdetés kategóriába is, de senki nem jelentkezett. Itt is van ilyen topic? Megadod a linket?
A magyar ugarra meg azért utaltam, mert csak a magyar ilyen bunkó, hogy nem segíteni akarnak, hanem összefogva belekötnek a másikba és ítélkeznek, ha segítséget mer kérni.
Nem gondolom, hogy itt mindenki minden diplomáját segítség és konzultáció nélkül csinálta meg.
Egyébként ez lesz az ötödik diplomám: közgazdász Bsc, közgazdász Msc, EU szakközgazdász poszt. grad, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító poszt. grad. (német és angol) és most PTI Bsc. Sajnos ezt már csak levelezőn tudom végezni, mert dolgoznom kell és nem tudok egész nap a neten kutakodni a megoldások miatt a 40 órás melom mellett. Elég sokat keresgéltem már, de eddig nem akadtam semmi tökéletesen használhatóra.
A többi tárgy ebben a félévben természetesen 4.0 átlaggal megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- Kingston 2x16GB (32GB) 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest