Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Lortech
üzenetére
Ok, hogy OFF topic, de mivel a processing java alapú és nincs külön fórumja, ezért nem találtam más helyet.
Nyilván nem pátyolgatást kértem, azért, hogy nekem jó legyen, hanem kereslet-kínálat alapon egy másik diákot keresek, ahogyan ezt korábban kifejtettem.
A prog.hu-n felraktam álláshirdetés kategóriába is, de senki nem jelentkezett. Itt is van ilyen topic? Megadod a linket?
A magyar ugarra meg azért utaltam, mert csak a magyar ilyen bunkó, hogy nem segíteni akarnak, hanem összefogva belekötnek a másikba és ítélkeznek, ha segítséget mer kérni.
Nem gondolom, hogy itt mindenki minden diplomáját segítség és konzultáció nélkül csinálta meg.
Egyébként ez lesz az ötödik diplomám: közgazdász Bsc, közgazdász Msc, EU szakközgazdász poszt. grad, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító poszt. grad. (német és angol) és most PTI Bsc. Sajnos ezt már csak levelezőn tudom végezni, mert dolgoznom kell és nem tudok egész nap a neten kutakodni a megoldások miatt a 40 órás melom mellett. Elég sokat keresgéltem már, de eddig nem akadtam semmi tökéletesen használhatóra.
A többi tárgy ebben a félévben természetesen 4.0 átlaggal megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Airsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest