Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
Megértem. Tényleg embere válogatja.
Egyébként Spring Boot olyan szépen autoconfigolja, hogy öröm belekezdeni.Ránéztem, nem rossz dolog ez a Mustache sem.
Viszont, most ez az AngularJS 2 + Spring keltette fel az érdeklődésem, hogy megemlítettétek, biztos kipróbálom valami hobbiprojektben a közeljövőben.(#9158) Aethelstone: Nekem sincs jó véleményem Vaadin-ról, sőt nagyon megutáltam a projekt végére, pedig még a Vaadin Spring integrációt is használtuk. CustomLayout-tal még hagyján, de amit kigenerál magából néha enélkül, az vicc. Mindegy, egy Vaadin Certification-re jó volt a tudás, projekt után, de nem igazán tervezek rá visszatérni, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyomtató topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest