- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
A jovoheti labor anyagommal szorakozok, de ugy erzem, hogy az abstract dolgot nem nagyon sikerult megertenem, de nem tudom igazabol pontosan, hogy mi lehet a gondja a kodomnak.
A Jatekos osztalyomban abstract(virtual) a lep(). Ebbol szarmaztatom le a Kezdo illetve a Robot-ot.
Az addJatekos-nal sipol a programom. Viszont en szerintem jol hasznalom ezt a Vector<>-t. Annak van egy add fuggvenye, amivel pedig hozzaadom az argumentumkent kapott Jatekos j-t, ami igazabol Robot, meg Kezdo lesz, de ugyebar azt a Jatekosbol szarmaztatom. Ez a feladat egyebkent CPP-ben meg van a gepemen meg tavalyi felevrol, abbol emeltem at par dolgot, lehet, hogy rosszul?!
Valaszaitokat elore is koszonom,
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest