Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lortech addikt válasz  Aethelstone

üzenetére Aethelstone

üzenetéreHa windows service-re gondolsz, akkor ugye a java alkalmazásodhoz kell egy natív exe wrapper, ami scm-hez illeszkedik, erre vannak kész megoldások, vagy te is készíthetsz ilyen wrappert, ami vagy sima processz indítással vagy akár parancssoron keresztül indítja a java alkalmazást. A kész megoldások, amikkel én dolgoztam, lehetőséget adnak java path beállításra, hogy egy előre definiált helyen lévő jvm-mel indíthasd az alkalmazást. De írtam már olyan wrappert is, ami csak egy batchet indít (ami indítja a javát), ilyenkor természetesen annak a felhasználónak a környezeti változóival (including PATH) fog futni, aki a service indításhoz be van állítva. Ergo az amit írsz, bizonyos esetben igaz lehet - pl. ha a service-t futtató felhasználónak nincs a PATH környezeti változójában java elérési út (a \system-en kívül), vagy a natív wrapper a \system-ben lévő java.exe-hez ragaszkodik -, de nem szükségszerűen van így. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest