Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ha windows service-re gondolsz, akkor ugye a java alkalmazásodhoz kell egy natív exe wrapper, ami scm-hez illeszkedik, erre vannak kész megoldások, vagy te is készíthetsz ilyen wrappert, ami vagy sima processz indítással vagy akár parancssoron keresztül indítja a java alkalmazást. A kész megoldások, amikkel én dolgoztam, lehetőséget adnak java path beállításra, hogy egy előre definiált helyen lévő jvm-mel indíthasd az alkalmazást. De írtam már olyan wrappert is, ami csak egy batchet indít (ami indítja a javát), ilyenkor természetesen annak a felhasználónak a környezeti változóival (including PATH) fog futni, aki a service indításhoz be van állítva. Ergo az amit írsz, bizonyos esetben igaz lehet - pl. ha a service-t futtató felhasználónak nincs a PATH környezeti változójában java elérési út (a \system-en kívül), vagy a natív wrapper a \system-ben lévő java.exe-hez ragaszkodik -, de nem szükségszerűen van így.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest