Hirdetés
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
A ciklusfejben és a ciklusmagban is van egy növelése a ciklusváltozónak.
A System.out.print (++i +" "); sorban legelőször az i értéke növekszik, majd kiirásra kerül.
System.out.print (n++ +" "); sorban először kiirásra kerül az n majd utána növekszik az értéke.Még annyit hozzátennék hogy szerintem a növekményes ciklusban (for) ne piszkáljuk a ciklusváltozót a ciklusmagban. Ha erre szükség van akkor ne for hanem while ciklust kell alkalmazni.
Utálom amikor eröltetett példákkal próbálják magyarázni egy-egy nyelvi elem működését. Ennél már csak a "mutatóramutatómutatóttatalmazómutató" a szebb amit C-ben szoktak példázni, de a gyakorlatban ilyen soha nem jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest