Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nyilván az ID-k eltérhetnek, de azt a java kódban az equals metódus-nak nem kell feltétlenül figyelembe vennie, és akkor máris egyenlő két egyed.
Persze az ilyen dolog is még ki fog bukni normalizáláskor, de egyrészt nem kell minden adatbázisnak x. normálformában lennie, másrészt ez az egyszerű példa is mutatja, hogy nagyon sántít ez a dolog.Én OrmLite-ot használok ORM-ként Android-on, az sosem csinált ilyet. Most rákerestem erre a Hibernate OneToMany duplicates problémára, és mindenhol azt olvastam, hogy rosszul volt használva a cucc.
Én elhiszem hogy ez így működik, mivel nem használtam még Hibernate-et (se semmilyen JPA implementációt), de akkor is nagyon furcsának tartom ezt. Ha esetleg erre van doksitok, ami leírja hogy ez az elvárt működés, az hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Bestbuy játékok
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi