Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Korábban főleg SQL-t, HQL-t és JPQL-t használtam, mivel én olyan sql-matyi vagyok. Amikor egy üzenet transzfer alkalmazást építettünk, kibukott, hogy a hibernate által biztosított elemi műveletektől megdöglik az egész, azért visszaálltunk SQL/HQL-re.
A criteria API-val kapcsolatban nekem annyi a nyűgöm, hogy egyszerű lekérdezéseknél nem sok értelme van. Összetettebb esetekben meg kezd a karbantartása vállalhatatlanná válni.
A QueryDSL kicsit átmenet a kettő közt. Algoritmikusan kezelhetőbb, mint stringet vagdosni, miközben a típusokra vigyáz, helper osztályokat on-the-fly generál, és nem utolsósorban szép kódot lehet vele gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest