Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanya-
tag
Hi!
Kis segítség kéne, ha grafikus java progrmot inditok akkor kb 10-30 másodpercig teljes fekete képernyö, egérrel amit néhe tucc mozgatné néha nem, s utána visszajön a windoz, s a java progi hátsó tipik javas szürke háttere, ill a funkciok is mennek, de nem jelenit meg semmit, de ha találomra ráviszed egeret egy gonbra pl akkor az ott van, mert vált az egér. Na ez igy nekem nem igazán jo1.5, s 1.4.2 t is probáltam de semmi, most nyomtam ujra windozt s azota csinálja. Valami javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest