Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Hat eleg szeles a skala szerintem ... van ahol a knowledge transfer mint olyan nem is letezik, van ahol meg tok nagy hangsulyt fektetnek ra. Kollegaktol is fugg, meg attol is, hogy az adott helyen mi a policy erre ... remenykedj hogy jo helyre kerulsz, mert be lehet szopni, plane ha valami ezereves fos legacy codebase van, mindenfele sajat szutykokkal, amik kozeleben se jarnak a szabvanyos megoldasoknak, minden mindennel okosan ossze van drotozva, doksi nulla, design nulla, knowledge transfer nincs, kollegak basznak rad, oldd meg ahogy tudod, aztan mehetsz turkalni nyakig a kakiban ...
Szerintem azert nem ez az altalanos, de van ilyen is. Remelhetoleg baratsagos konyezetbe, meg szakmaikag jo projektre mesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem azert nem ez az altalanos, de van ilyen is. Remelhetoleg baratsagos konyezetbe, meg szakmaikag jo projektre mesz.