Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Lehet igazad van, de attol ez meg nekem mindig egy fos marad
Persze megszokni mindent meg lehet, meg beletanulni ... De ahogy Winkler szokta mondani, altalaban ezek a "meg kell szokni" dolgok siman csak azt jelentik, hogy szar
Az meg, hogy luxus lenne kikerulni ... Nem tudom, eddig sikerult. Meg sokaknak sikerul, siman nem mennek el UI-t fejleszteni es ennyi. Persze valamikor luxus valamit kikerulni vagy ignoralni, es igen, hulye nem vagyok, hogy ha csinalni kell valamit aminek a legjobb modja jelenleg ez vagy az, akkor azt csak azert kikeruljem mert nem szeretem. Ertelmes mernok ilyet nyilvan nem csinal ...Jo de verpistike kettot akkor mar javascript ui fejlesztonek hivjak ...
De a listat lementem koszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest