- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Munkatars, igy tudom, hogy o a kedvenc (sajat tool-jahoz faragott) xml-ekbol csinalja, sajat domain modell, stb. De itt ennek semmi ertelme nem lenne, me'g a szabvanyositott leirasnak es abbol felolvasasnak sem, mert kb. 6 integer (hosszok, darabszamok) valtozhatnak es esetleg egyes elemek sorrendje, vagy lehetseges elemnevek listaja - mivel minden mas esetben a firmware oldalon is borulna jopar dolog. Tulajdonkeppen megcsinalhattam volna leszarmaztatas nelkul kicsit tobb switch-el is es meg akkor se lenne teljesen attekinthetetlen - foleg amig egyetlen generacio van -; de igy normalisabb. Csak hulye voltam es nem gugliztam ra angolul, meg elakadtam a letrehozasnal, nem gondoltam at hogy mi lenne a hasznalat. Hamu a fejemre. Mar sajnalom hogy ennyi idot fecsereltek ra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest