Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Igen, Androidról beszélünk, nem véletlenül kell ez a szívás.
Amúgy: java-ban nincs függvény
Metódus van. De szerintem az adattag is c++ terminológia.
Erre inkább nem válaszolnék.
floatr: Igazából én mutatott példakódból indultam ki. Igen, valóban lehetne simán a példányban is. Szerintem itt a kódban az egyszerűség kedvéért osztályváltozó a cucc, így rövidebben le lehet írni.
A prefixes téma előjött, szerintem is hülyeség, erről már beszéltünk is hunfatal kollégával, de Android kódban illik.
(#5295) floatr: Ja én végeztem design pattern tárgyat, és elég sokat is olvasgattam ebben a témakörben, de igazából szerinte a singleton eléggé anti-pattern, kerülöm ahol lehet. Ezt a cuccot igazából nem gondoltam át, csak átvettem a példakódot.
Egyébként nem a static miatt van csak itt a lukra futás. Alapvetően a Singletonból nem is tudsz örökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest