Hirdetés
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mini PC
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hm, nem tudom, én már 1 éve nézegetek Java-s állásokat (szerencsére Isten nem szeret
) és ha Spring-et kértek volna akkor azt külön jelezték, vagy még a Strut2-t láttam népszerűnek.Java EE kiselőadást kellett tartanom és hát, amikor nézegettem a fórumokat elég nagy vita van ebből a Java EE vs Spring dologból, én nem is mennék bele
. De én sosem dolgoztam bennek, csak tanulgattam őket, így nem tudok bővebbet mondani
.
Bár a Spring elég dinamikusan nő és nagyon megy a fejlesztés is ezerrel. Lehet tényleg érdemes a Spring-gel kezdeni, mert ahogy olvastam a Java EE7-hez még a cache api sem lesz benne, amit már nagyon vártak... (valami Jcache).Mivel foglalkoztam ASP.NET-tel nekem nem volt nehéz megérteni a Java EE alapjait
mástól nem hallottam vissza ezügyben semmit.Szerintem a Spring lassan platform lesz
(tényleg rengeteg eszköze van)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Bestbuy játékok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és ha Spring-et kértek volna akkor azt külön jelezték, vagy még a Strut2-t láttam népszerűnek.
. De én sosem dolgoztam bennek, csak tanulgattam őket, így nem tudok bővebbet mondani
mástól nem hallottam vissza ezügyben semmit.