Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Kérdésedre válaszolva ezt a minta feladatot láttam valahol mint java-s teszt. Először elméletben találtam mellé, aztán megnéztem Eclipse alatt, de nem értettem, hogy miért keletkezik a hiba.
Annyit PHP-ztam az elmúlt időszakban a munka miatt, hogy kopik a Java tudásom... úgyhogy vizsgák után egyből akarok gyakorolni, meg hát voltam közben életem első Java-s interjú tesztjén...
Mondjuk úgy, hogy a vereség arra ösztökél, hogy jobb legyek... :/Ha magam kellett volna, hogy programozam, akkor nem így csináltam volna természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- BestBuy topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest