Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
válasz
Chipi333 #2605 üzenetére
Koszi, osszehoztam vegul
minden lett benne
Vegulis lett egy Candnum classom, benne egy privat List<List<Integer>> list = new ArrayList<List<Integer>>() ;
list.size() az inicializalas utan 81, mindegyik eleme vagy 'null', vagy egy List<Integer> a lehetseges szamokkal..ha esetleg erdekel, feltehetem a kodotMeg egy masik dolog..A CandNum classon belul van egy setCand(i) //i->0-80 metodus, ami minden egyes mezohoz kiszamolja a lehetseges szamokat, es ha valahol csak 1db van, akkor azt automatikusan beirja a sudoku[] tombbe (ahol az eredeti szamok vannak).
Az erdekelne, milyen modszerrel lehetne megviszgalni, hogy egy parancs(konkretan a setCand) lefuttatasa utan, valtozott-e egy int[] tomb (konkretan a sudoku[] tomb). Elso gondolatom, hogy osszeadom az elemeit..esetleg van gyorsabb megoldas? Arra kell, hogy amig valtozik a sudoku[] tomb, addig futtatnam a setCand() metodust. Foleg bonyolultabb sudokuknal feltetelezem, hogy tobbszor is le fog futni, ezert erdekelne a legkevesbe eroforrasigenyes megoldas
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest