Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Próbálgatom ezt a nio-t, és elég jó ez a directory streamelés, főleg hogy egyszerűen lehet fájlokat szűrni vele.
Ezt a glob nevű leírónyelvet használja, és elég ismerős is, fájlok szűrése kiterjesztés szerint simán megy, na de arra nem láttam példát sehol, hogy fájlra szűrés mellett még mappákra is szűrjön.
Szóval most van egy kifejezésem, hogy "*.bin" ez ugye a bin fájlokat fogja kiadni. De én azt szeretném hogy a mappákat is kiadja, de ezeken kívül más fájlt nem. Ilyet tud egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest