Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom44
csendes tag
válasz
proof88 #2279 üzenetére
Mivel lelkes amatör vagyok a témában ezért fordultam hozzátok.total commander-al töltöttem fel FTP kapcsolaton keresztül ,remélhetöleg a gyökér könyvtárba másoltam fel az egészet ,de ezt nem tudom ,hogyan tudnám megállapítani :S Mivel ha belépek adminként az ATW oldalára akkor nem kapok semilyen lehetőséget a fájlok megnézésére és ez által nem tudom ,hogy jó helyen van-e vagy sem. ../ azért van mert először csak hordozhatóra csináltam meg ,hogy pendriveon és cd-n meg másolgatással is használható legyen és utána jött az ötlet ,hogy jobb lenne megosztani a neten,úgy egyszerűbb na és végül is így bonyolodtam bele az egészbe. .. .
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest