Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Na, 2 napja kezdtem el tanulni a java nyelvet :-)
Eclipse mellett tettem le a voksomat, kérem aki ebben jártas az segítsen:
Hogyan működik a debug? valami jó kis érthető cikk, videot tudtok ajánlani? Ami esetleg röviden és tömören bemutatja? (nekem tetszik, hogy van benne egy fajta VS féle intellisence)Van egy Java projektem, láttam létrehoztam benne 3 source-t (én mini projektnek hívom :-D), azon belül vannak default package(csomagok) kérdésem, hogyan lehet az src nevét és a default package neveit egyszerűen megváltoztatni?
Másik kérdésem Java-s, hogyan tudnám egy package alatt lévő képernyőkép pirosan kiemelve a két osztály két osztály lássa egymást? a Planet.java egy enum osztályt takar, amelyet a PlanetEnum.java osztályban szeretném felhasználni
Segítésgeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest