- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
válasz
Gyuri16 #1660 üzenetére
Valóban nem ez a teljes feladatleírás, az 5x ennyi, csak nem akartam ennyit beírni
Mert csak ez a része nem megy. A boltok nyitását attól az órától kezdve nézzük, amikor az első pizzát eladta (pl 15:44 akkor 15-kor nyitott). Az adatok nincsenek sorban rendezve. Meg elvileg ugye mindig néznem kell a bolt id-t, megjegyezni mikor nyitott, és aszerint nézni tovább, majd ha kell a pizza.txt-ből valami, akkor a pizza_id alapján kikeresem a szükséges adatot. Ezzel az a gond, hogy több száz bolt is lehet akár. Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt. Ez nem tudom mennyire működne, az a baj, hogy a héten öszesen aludtam kb 20 órát, még egy hello world progi is kifogna rajtam...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- EA Sports WRC '23
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dexter (thriller tv-sorozat)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged